Miscanthus sin. 'Kleine Fontäne'

2,50 Incl. btw€2,29 Excl. btw
Miscanthus sinensis 'Kleine Fontäne' is een prachriet met zilverrode pluimen die richting de herfst zilver bruinrood verkleuren. Miscanthus sinensis 'Kleine Fontäne' bloeit in augustus tot in oktober, maar blijven tot ver in de winter aan de p... Lees meer
  • Ruime collectie
  • 30+ jaar ervaring
  • Uit eigen kwekerij
  • Eigen wagenpark
  • In 4 stappen besteld

Informatie

Miscanthus sinensis 'Kleine Fontäne' is een prachriet met zilverrode pluimen die richting de herfst zilver bruinrood verkleuren.

Miscanthus sinensis 'Kleine Fontäne' bloeit in augustus tot in oktober, maar blijven tot ver in de winter aan de plant.

De hoogte van dit polvormende siergras bedraagt circa 140 tot 160 cm. Miscanthus sinensis 'Kleine Fontäne' staat graag op een zonnige, maar wel wat vochtige plaats in de border.

De uitgebloeide halmen en de verdorde bladeren van Miscanthus sinensis 'Kleine Fontäne' kunnen het beste in maart worden weggeknipt.

Miscanthus sinensis 'Kleine Fontäne' lijkt veel op de Miscanthus sinensis 'Grosse Fontäne', maar wat de naam al doet vermoeden, de Miscanthus sinensis 'Kleine Fontäne' blijft kleiner

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »