Over ons

Planttekoop.nl is de webshop voor al je vaste planten en siergrassen. Bestel je benodigde planten of neem contact op met onze klantenservice. Wij zijn dagelijks te bereiken voor al je vragen, om ervoor te zorgen dat je de precieze planten vind die je nodig hebt.

Mail: [email protected]
Klantenservice nummer: 030 - 2271 751

Met ruim 30 jaar ervaring in de groothandel op het gebied van vaste planten en siergrassen heeft u als klant van planttekoop.nl de volgende voordelen:

  • Gemak:

Bij planttekoop.nl besteld u snel en eenvoudig uw tuinplanten online in slechts 4 simpele stappen.

  • Transparant:

In tegenstelling tot andere planten webshops leveren wij 95% van alle planten uit onze eigen kwekerij. Zonder tussenkomst of bijkoop van derden. Wij kunnen u dus garanderen dat u als klant altijd een goed verzorgde/gezonde en soortechte plant in uw tuin krijgt tegen een scherpe en eerlijke prijs.

  • Overzichtelijk:

In 1 oogopslag ziet u in de winkelwagen wat u besteld heeft. Om het u wat makkelijker te maken m.b.t. de enorme keuze hebben wij een zogenaamde ‘tool’ geïntegreerd in de database. Deze ‘tool’ geeft de meest bijpassende soorten weer bij uw reeds bestelde planten. Zodat uw tuin met de juiste soorten is ingevuld.

  • Snelheid:

Binnen 7 werkdagen heeft u altijd uw bestelling in huis. We zijn van niemand afhankelijk d.m.v. ons eigen wagenpark. 


Bekijk ons assortiment om uw keuze te maken.  

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »