Hortensia arbo. 'Strong Annabelle'

12,50 Incl. btw€12,50 Excl. btw
  • Ruime collectie
  • 30+ jaar ervaring
  • Uit eigen kwekerij
  • Eigen wagenpark
  • In 4 stappen besteld

Specificaties

Informatie

Hortensia arbo. 'Strong Annabelle' bloeit met een prachtige grote bloeiwijze in de periode juli-september. Hortensia arbo. 'Strong Annabelle' wordt ongeveer 90-110 cm hoog.

De steriele witte bloemen van Hortensia arbo. 'Strong Annabelle' kunnen een diameter bereiken van ruim 20 cm. De bloemen van deze tuinhortensia hebben in tegenstelling tot de bekende 'Annabelle' geen ondersteuning nodig want de stengels van de 'Strong Annabelle' zijn een stuk steviger.

Door Hortensia arbo. 'Strong Annabelle' licht te snoeien worden de stelen dikker maar worden de bolvormige bloemen iets kleiner. Het blad van deze hortensia is lichtgroen en heeft een bijna ronde vorm. In het najaar verkleuren de bloemen van Hortensia arbo. 'Strong Annabelle' paarsachtig naar bruin.

Hortensia arbo. 'Strong Annabelle' staat graag in de halfschaduw op een humeuze grond. Hydrangea arborescens 'Incrediball' is een mooie tuinhortensia in bijvoorbeeld minimalistische tuinen. Ook in schaduwrijke voortuinen wordt Hortensia arbo. 'Strong Annabelle' regelmatig vaksgewijs aangeplant.

Door Pachysandra terminalis, een wintergroene bodembedekker, aan te planten blijft een vak 'Annabellen' ook in de winter groen..

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »