Cerastium tomentosum

2,50 Incl. btw€2,29 Excl. btw
Cerastium tomentosum, of viltige hoornbloem, is een langbloeiende grijsbladige vaste plant met een witte bloem. Cerastium tomentosum staat graag op een zonnige droge plaats in de voorrand van een plantenborder. De hoogte van Cerastium tomentosum bedraa Lees meer
  • Ruime collectie
  • 30+ jaar ervaring
  • Uit eigen kwekerij
  • Eigen wagenpark
  • In 4 stappen besteld

Specificaties

Informatie

Cerastium tomentosum, of viltige hoornbloem, is een langbloeiende grijsbladige vaste plant met een witte bloem. Cerastium tomentosum staat graag op een zonnige droge plaats in de voorrand van een plantenborder.

De hoogte van Cerastium tomentosum bedraagt 10 tot 15 cm. De bloeiperiode valt in de maanden mei-juli maar vaak begint Cerastium tomentosum al in april te bloeien. In gunstige omstandigheden stoelt Cerastium tomentosum flink uit.

Cerastium tomentosum is mooi in combinatie met andere grijsbladige vaste planten maar kan ook gebruikt worden in de voorrand van een witte themaborder. Ook wordt Cerastium tomentosum vaak gebruikt in plantenbakken op plaatsen waar het voor veel planten te droog is.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »