Agastache 'Blue Fortune'

2,50 Incl. btw€2,29 Excl. btw
Een aanrader omdat Agastache 'Blue Fortune' een hele mooi plant is. Op deze foto is Agastache 'Blue Fortune' gecombineerd te zien met een witte Veronicastrum. Agastache 'Blue Fortune' is samen met Agastache rugosa 'Alabaster' (wit) de meest gekweekte Agas Lees meer
  • Ruime collectie
  • 30+ jaar ervaring
  • Uit eigen kwekerij
  • Eigen wagenpark
  • In 4 stappen besteld

Specificaties

Informatie

Een aanrader omdat Agastache 'Blue Fortune' een hele mooi plant is. Op deze foto is Agastache 'Blue Fortune' gecombineerd te zien met een witte Veronicastrum. Agastache 'Blue Fortune' is samen met Agastache rugosa 'Alabaster' (wit) de meest gekweekte Agastache. In Nederland worden meer dan 50 verschillende dropplanten gekweekt en verhandeld waarvan veel plantensoorten en varieteiten helaas niet geheel winterhard zijn.

Dropplanten zijn goede insectentrekkers (vlinders/bijen/hommels) en mede daarom zijn deze planten in korte tijd heel populair geworden. De plant ruikt naar anijs vandaar de Nederlandse naam Anijsnetel. In De Tuinen van Appeltern bloeit deze Agastache 'Blue Fortune' vanaf eind juni en bloeit lang door tot in september. De hoogte bedraagt 80-120 cm.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »